fbpx

Rólunk

Családunk 2014-ben vásárolta meg a Halzóna mai területét, amelyen korábban is egy halastavat terveztek létrehozni. Nagyon megtetszett nekünk Balatonszabadi környéke, így továbbálmodtuk az eredeti horgásztó gondolatát. Innen már nem volt más teendő, csupán megvalósítani családi álmunkat és létrejött a Halzóna. A terület kialakítása 2 évig tartott, amely során életre kelt a horgásztó és környéke.

A 2021. nyár eleji első nyitásunkat megelőzően a horgásztóba betelepítettük leendő lakóit: ponty, amur, keszeg, kárász, compó, csapósügér, fekete sügér, süllő és csuka halfajtákat. A tó környezetét is szépítettük, a nádtengert megszüntettük, parkosítottunk, füvesítettünk és fákat telepítettünk.

Továbbra is rendszeresen szépítjük és karbantartjuk a Halzónát, az éjszakai horgászathoz világítást építettünk ki a halastó köré, és annak érdekében, hogy a horgászok ne legyenek az időjárás viszontagságainak kiszolgáltatva, esőbeállókat és szaletliket helyeztünk el a horgászhelyekhez. Vendégeink kényelmét szolgálja a rendelkezésükre álló vizesblokk is.

Tervünk az, hogy a jövőben tovább szépülünk, fejlődünk és vigyázunk a Halzóna értékeire, hogy biztosítsuk vendégeink számára a horgászatnak köszönhető kikapcsolódás és nyugalom felhőtlen élményét!